Having originally inspected a number of new holiday home sites for these clients they became interested in an original 1960’s home which was designed and built by a Danish Architect. This home had great lines, flow and natural light. With the house being sited on 2000sqm and being large enough to cater as a holiday home for a family of five with seperate guest accomodation it was decided not to add too much unnecessary new space. The main living space was made 1.5m wider with a new steel and glass extention that added volume and ventilation to the inside/outside interface. A new wet edge pool was designed by NMA to connect the building to the large rear yard. The most important consideration in this project was to sensitively add a relaxed yet sophisticated modern feel, via a series of installations to an already elegantly formed structure.

Exterior


Architectural Detail


Open Plan Kitchen & Lounge


Landscape


Bathrooms


Pool